Bewegende project presentaties met impress

Impress brengt beweging naar het beeldscherm. 3D-Modellen in PEC-formaat en Panorama’s (JPG en PNG) kunnen dankzij de gratis web service van Impress makkelijk gedeeld en bekeken worden. Daarbij draait alles om presenteren met een wijde blik en het belang van details.

Galante zekerheid voor een blijvende indruk. Panorama’s geven een impressie van de sfeer in de ruimte, maar laten ook elk detail zien. Let op: de laadtijd van de panorama hangt af van de snelheid van de internet verbinding.

Tips voor een extra Wow-Factor. Door middel van de geïntegreerde bewegingssensoren laten de 360° Panorama’s een indrukwekkende impressie achter op smartphones en tablets. Het enige wat u nodig heeft is uw vingertop en de panorama begint te bewegen. Alleen de toestellen die een besturingssysteem van Android of iOS hebben kunnen gebruik maken van deze functie. Het is mogelijk dat de panorama op een iPhone of iPad niet beweegt, check dan even de instelling van ‘Safari’ (standaard browser van Apple apparaten). In veel gevallen staat de Motion en Orientation Acess hier uit (beweging en oriëntatie), door deze in te schakelen moet bewegen van de panorama’s weer mogelijk zijn.

Safari Settings: Motion & Orientation Access

Voor een extra beleving op de iPhone of iPad ga naar de instellingen in de Safari browser en sta Motion and Orientation Acess toe.

Sharing is caring