pCon.planner 8.1 – Nieuwe mogelijkheden voor architecturale elementen

Heeft u de nieuwe functionaliteiten van de pCon.planner 8.1 al uitgeprobeerd? Dit item verteld u meer over de nieuwe mogelijkheden op het gebied van planning en constructie features.

pCon.planner 8.1   New options for architecture elements windows release pCon.planner doors Angles
Hier ziet u een voorbeeld van een van de nieuwe functies voor wat betreft het tekenen van de ramen.

Sinds lange tijd is het reeds mogelijk om in de pCon.planner een kamer te tekenen en deze te voorzien van raam elementen zoals ramen en deuren. De complexiteit is in dit geval niet het enige punt, maar de diverse mogelijkheden en varianten die er zijn. Met de nieuwste update hebben wij de grenzen toch een beetje uitgerekt, zodat u uw creativiteit nog meer kunt aanspreken.

Er is nu nog meer ruimte om bijvoorbeeld de kozijnen van de ramen aan te passen zoals u wenst en deuren met nieuwe handvaten, panelen of zelfs paniekstaven te voorzien. Met gebruik van de eigenschappen editor kunt u schakelen tussen de respectievelijke opties bij het selecteren van deuren en/of ramen. Zelfs hoeken zullen geen probleem meer voor u zijn: Met de nieuwe meet tool in de planning, worden alle hoeken in kleur gepresenteerd en kunnen deze meteen toegepast worden.

pCon.planner 8.1   New options for architecture elements windows release pCon.planner doors Angles pCon.planner 8.1   New options for architecture elements windows release pCon.planner doors Angles

Wist u dat? De hoogte van de deurklink apart kan worden ingesteld onafhankelijk van de hoogte van de deur.

Hebben wij u creativiteit getriggerd en heeft u weer volop inspiratie? Download dan nu de nieuwe pCon.planner 8.1 en ga aan de slag! Neem een kijkje op onze Facebook pagina – voor meer ideeën en tips van ons en de Community.

Download pCon.planner 8.1

*Deze button is voor de gratis versie van pCon.planner. Bent u een pCon.planner PRO of ME gebruiker, dan willen wij u vriendelijk verzoeken om te wachten tot u een bericht krijgt over een auto update van de nieuwste versie.

Dit bericht is geplaatst in 3D modellen, pCon.planner, pCon.update, Technische informatie, Wist u dit?. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>