Design District 2019 is van start!

Vanaf vandaag is het weer zo ver, drie dagen lang staan wij in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam voor de Design District 2019. Hét evenement voor interieurinrichters en -architecten. Zo zijn er elke dag verschillende lezingen te volgen, presentaties van wel meer dan 200 merken te bezoeken en verschillende off-site activiteiten.

Ook dit jaar hebben wij verschillende productdemo’s, uitleg en nieuwe updates voor u klaar staan. Wij nemen u graag mee in de wereld van pCon en laten u zien welke ontwikkelingen er zijn. Kom dus langs bij ons op Stand S24 in de Koffiefabriek en laat u verrassen!

Onder andere is er dit voorjaar weer een nieuwe update van de pCon.planner. Sinds een paar weken is de pCon.planner 8.1 beschikbaar om te downloaden. In deze update zijn er nieuwe functionaliteiten zoals denoising (zorgt voor afbeeldingen zonder ruis), animaties renderen en een nieuwe optie voor het tekenen van ramen en deuren en de Gradenboog.

Wilt u nog een stapje verder gaan, dan kunt u met de pCon.planner plugin VR-Viewer uw tekeningen op een heel ander niveau beleven. Benieuwd hoe? Neem uw tekening mee naar onze stand voor een demonstratie.

Opzoek naar handige apps om uw sales te verbeteren? Download dan pCon.facts en/of pCon.box. Hiermee maakt u het ‘point of sale’ gesprek nog eenvoudiger! Met deze apps hebt u namelijk alle informatie bij de hand. Zorg ervoor dat u deze op uw telefoon of tablet hebt staan en kom langs voor meer uitleg en een demonstratie van o.a. de AR-functie.

Breng een bezoekje aan onze stand en ervaar zelf wat wij u te bieden hebben. Nog niet aangemeld? Geen probleem! Via onderstaande link kunt u uzelf registeren voor gratis toegang t.w.v. €20,-. Tot dan!

Registreer hier voor gratis toegang

Sharing is caring