3D Warehouse – Trimble kondigt veranderingen aan

3D Warehouse – Trimble announces Changes trimble 3D Warehouse

Betreft: Invoegen van 3D-Modellen in pCon.planner

De leverancier van 3D Warehouse (© Trimble) zal vanaf 12 Juni 2019 de ondersteuning van Internet Explorer volledig beëindigen. Dit houdt voor de pCon.planner gebruikers in, dat de SKP-Modellen uit de 3D Warehouse niet meer direct kunnen worden geïmporteerd in pCon.planner.

Kan ik de 3D Modellen van 3D Warehouse van Trimble niet meer importeren?
Jawel, het blijft mogelijk om SKP-modellen in uw planning te integreren. Via 3D Warehouse zijn de modellen te downloaden in een lokale folder en vanuit daar kunnen deze door middel van een Drag & Drop of via de mediabrowser direct worden geïmporteerd in pCon.planner.

Wij houden u op de hoogte!
Momenteel is er geen informatie beschikbaar vanuit Trimble. Hou het pCon-Blog in de gaten! Zodra de huidige aankondiging wordt gevolgd door de volledige beëindiging, zullen wij u via het blog hierover informeren en ontvangt u meer informatie over de specifieke workaround.

Dit bericht is geplaatst in 3D modellen, pCon.planner, Wist u dit?. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>