Design District 2019 – Wij zijn er bij! U ook?

Op 5 – 6 – 7 juni zet de Van Nelle Fabriek in Rotterdam de deuren weer wagenwijd open voor het vakevenement voor interieurinrichters en -architecten. Kom bij ons langs op Stand S24 in de Koffiefabriek en laat u verrassen met diverse productdemo’s.

Kom naar onze stand, laat uw visitekaartje achter en maak kans op gratis deelname aan 1 pCon.planner workshop naar keuze*! Elke dag tijdens Design District wordt er een winnaar getrokken uit de ingeleverde visitekaartjes. De winnaar wordt bekend gemaakt via onze social media kanalen, maar uiteraard nemen wij ook persoonlijk contact op met de winnaar om een datum voor de workshop te plannen.

*de keuze uit: pCon.planner workshop Basistechnieken of pCon.planner workshop presentatietechnieken.

Altijd al willen zien hoe uw pCon.planner ontwerp er in Virtual Reality uitziet? Neem uw ontwerp mee naar Design District en kom het beleven op stand S24 in de Koffiefabriek! Wij verzorgen geheel vrijblijvend een demo in pCon.planner met uw eigen ontwerp in VR.

Hebt u onze handige sales apps pCon.facts en pCon.box al gedownload? Zorg ervoor dat ze op uw telefoon of tablet staan en kom langs voor een demo en meer uitleg. Wij helpen u graag om het gesprek bij het “point of sale” nog eenvoudiger te maken! Met pCon.facts en pCon.box hebt u alle informatie altijd in uw hand.

Natuurlijk hebben we ook dit voorjaar weer een upgrade van pCon.planner voor jullie klaar staan. Sinds een paar weken is pCon.planner 8.1 beschikbaar om te downloaden. Een klein overzicht van de nieuwe functionaliteiten: Denoising (zorgt voor afbeeldingen zonder ruis), Animaties renderen, Batchrendering (alleen in pCon.planner Pro. Nu ook mogelijk met video’s!), Nieuwe opties voor het tekenen van ramen en deuren en de Gradenboog.

Hebt u al een bezoek aan Design District gepland? Via onderstaande link kunt u uzelf registreren voor gratis toegang t.w.v. €20,-. Tot dan!

Registreer u hier voor gratis toegang

Sharing is caring