Nieuwe data van fabrikanten beschikbaar via pCon.update

Van de volgende fabrikanten is de nieuwste data beschikbaar. Download deze data via pCon.update. Heeft u nog geen abonnement maar wilt u wel altijd de laatste data van fabrikanten, klik dan hier voor meer informatie of om u aan te melden.

 • Ligne Roset
 • Engelbrechts
 • LOG
 • Eurosit
 • Lista Office
 • COR
 • Steifensand
 • König&Neurath
 • Köhl
 • Herman Miller
 • Vario
 • Ahrend
 • Brune
 • Myopenspace
 • Neudörfler
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>