pCon.catalog: Accessoires van Frost

“Vorm volgt functie“ – deze uitspraak is de leidraad van de Deense onderneming Frost. Sinds 2002 produceert en verkoopt Frost design georiënteerde interieur accessoires voor moderne leef- en werkruimtes.

Frost Interior Accessories in pCon.catalog

Bijzettafels, garderobehaken, badkamer accessoires, pedaalemmers, kledinghaken en meer bevinden zich onder de prijswinnende producten van deze onderneming. 3D-modellen van deze designerobjecten kunt u vanaf nu downloaden van pCon.catalog. Met een muisklik kunt u de artikelen naar wens configureren en ze vervolgens verwerken in uw interieurontwerp.

Probeer nu: 3D-modellen van Frost in pCon.catalog.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>