pCon.planner 8.1 nu beschikbaar!

pCon.planner 8.1 – April showers bring forth new Features

Zoals u van ons gewend bent komt pCon.planner in het voorjaar met een nieuwe release. De belangrijkste nieuwe functies voor u op een rij:

 • Heldere afbeeldingen zonder ruis en artefacten
  Hebt u ooit een render gehad die een beetje “wazig” was, zelfs na een lange tijd van beeldberekening? Ruis kan worden onderdrukt met de nieuwe pCon.planner – tijdens of na de beeldberekening.
 • Plannen & constructie – toegenomen diversiteit en efficiëntie
  Met pCon.planner versie 8.1 zijn er talloze manieren om raam onderverdelingen voor standaard- en ronde ramen te plannen en om deuren te voorzien van nieuwe handvatopties zoals deurschilden, panieksloten enz. Bovendien kunt u het ruimte elementen dialoogvenster nu als een los venster gebruiken met snelle toegang.
 • Hoeken zijn niet langer onbekend
  Met het nieuwe gereedschap voor het meten van hoeken kunt u nu hoeken in het plannings- en lay-outgebied visualiseren en weergeven.
 • Deel werkbalken met collega’s
  Voor teamwerk dat is afgestemd op uw functieprofiel, kunnen individueel gemaakte werkbalken nu worden geëxporteerd en doorgegeven aan collega’s.

Dat was natuurlijk nog niet alles. Meer informatie over de nieuwe functies vindt u in ons pCon.planner helpcenter. Een kijkje nemen is zeker de moeite waard!

Download pCon.planner 8.1
*
De download button is voor de gratis versie van pCon.planner. Bent u gebruiker van pCon.planner PRO of ME? Wacht u dan met downloaden tot u het dialoogvenster ontvangt waarin pCon.planner u  informeert over een auto-update.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, pCon.planner, Wist u dit?. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>