pCon.box – Nieuwe “Look and feel”

Slim presenteren voor adviesgevoelige producten. Met pCon.box ontwerpt u passende ruimte-oplossingen voor uw klanten en houdt u tevens aanvullende productinformatie in uw hand tijdens uw advies bij het “Point of Sale”. Met AR-technologie, 3D interacties zoals inzoomen op details en live configuratie van objecten zorgen uw ideeën voor een blijvende indruk bij de klant.

pCon.box – New Look-and-Feel

Vanaf nu is de nieuwe versie van de sales app pCon.box compleet met een nieuwe “look and feel” beschikbaar.

Nieuw in deze versie:

- Helder, intuïtief en overzichtelijk
De nieuwe vormgeving van de pCon.box user interface legt de focus op de belangrijke features en zorgt voor een betere gebruikerservaring.

- Meer weten, beter adviseren
Fabrikanten hebben de mogelijkheid om aanvullende productinformatie te vermelden bij het product. Dealers en (interieur-)architecten profiteren op deze manier van hoogwaardige productfolders, afbeeldingen, certificaten en nog veel meer tijdens het (advies)gesprek met de klant.

- Efficiënt dankzij sjablonen
Projecten kunnen nu omgezet worden in sjablonen, welke vervolgens als voorbeeld voor een presentatie gebruikt kunnen worden – het origineel blijft daarbij ongewijzigd.

- Bug fixes

Maakt u al gebruik van de nieuwste versie? Klik op onderstaande buttons om te downloaden:*

Download pCon.box on the AppstorepCon.box on Google PlaypCon.box for Windows

*Let op: De update voor Windows komt binnenkort beschikbaar. Tot die tijd kunt u uw projecten zoals u gewent bent met de huidige versie van pCon.box presenteren.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, pCon.box, Wist u dit?. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>