pCon.planner 8.0: Artikelen selecteren

U hebt een planning vol met verschillende producten en wilt deze op specifieke criteria selecteren. Dat is geen probleem met de nieuwe functie/feature artikel selectie in pCon.planner 8.0!

Handmatig selecteren is niet meer nodig en zo bespaart u tijd en moeite. Onder de tab Artikelen, Groep Artikel Hulpmiddelen kunt u heel eenvoudig in verschillende categorieën filteren en gelijktijdig selecteren.

Waarop kan gefilterd worden?

  • Fabrikanten
  • Serie
  • Artikelnummer
  • Artikeltekst
  • Lagen

Om nog specifieker te zoeken kunt u meerdere criteria tegelijk ingeven.

Bovendien zorgt het zoeken in segmenten ervoor dat artikelen sneller en eenvoudiger gevonden worden. Wanneer bijvoorbeeld naar een artikelnummer gezocht wordt en u geeft een corresponderend getal in, krijgt u elk artikel te zien dat dit getal bevat.

Article Selection in pCon.planner 8
Het dialoog voor artikel selectie in pCon.planner 8.0.

Gefilterd – Wat nu
Zodra u het gewenste artikel heeft gevonden kunt u deze in het dialoog selecteren, aan een bestaande selectie toevoegen of verwijderen. Dit is heel handig wanneer u bijvoorbeeld stoelen van een bepaalde serie uit uw tekening wilt verwijderen.

In slechts enkele stappen is het mogelijk om veranderingen aan te brengen en daarmee bespaart deze functie u vanaf nu veel tijd bij het plannen en zorgt met de gebruiksvriendelijkheid voor een verhoogde productiviteit.

Heeft u deze nieuwe functie en de vele andere nieuwe functies in pCon.planner 8.0 al uitgeprobeerd?

Sharing is caring