Nu bij pCon.catalog: Configureerbare data van Savo

Vele uren zittend doorbrengen kan schadelijk voor de gezondheid zijn. Een mogelijkheid om dit te voorkomen is, om de werkplekken met de juiste meubelen in te richten.

Savo Office Seating concentreert zich niet alleen op het creëren van trendy stoelen, maar besteed ook veel aandacht aan ergonomie en zitcomfort. Daarbij houd de Scandinavische onderneming zich zowel vast aan de filosofie “Iedereen heeft het recht om zo te zitten, zoals hij graag wil” als aan het principe om producten milieuvriendelijk en uit recyclebare materialen te produceren.
Savo Office Seating now on pCon.catalog
De producten van Savo zijn vanaf nu verkrijgbaar in pCon.catalog. En de data zijn configureerbaar! Kies een stoel met de gewenste materialen en kleuren en laad het als 3D-model in de planner. Uw zelf samengestelde stoel is nu klaar om op de perfecte plek in uw tekening geplaatst te worden.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, pCon.catalog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>