pCon.planner 8.0: Batch rendering

Goede renders hebben tijd nodig. Bovendien kunt u, wanneer u de rendering in pCon.planner aanzet, niet verder gaan met plannen. Tot nu toe, want de langverwachte Batch rendering is er eindelijk!

Speciaal voor Pro gebruikers
Met de nieuwe functie Batch rendering in pCon.planner 8.0 is het mogelijk om tijdens het renderen door te gaan met plannen. Dat maakt het voor u makkelijk om aanpassingen te maken of verschillende productvarianten te tonen – zonder tijdverlies.

U kunt meerdere cameraweergaven tegelijk selecteren en renderen. Wanneer u bijv. een stoel van links, rechts en van voren wilt tonen kunt u nu alle weergaven in één keer exporteren voor renderen. Daardoor kunt u uw tijd efficiënt gebruiken en op uw werk focussen zonder onnodige afleidingen.


In de video laten we zien hoe de nieuwe functie Batch rendering werkt

Verder is het ook mogelijk om het renderen volledig naar een andere computer te verplaatsen. Uw lokale systeem wordt zo ontzien en is weer direct inzetbaar voor planning. Zo bereikt u nog sneller het gewenste resultaat en stijgt uw productiviteit.

Bovendien kunt u de inrichting van de renderopdrachten aanpassen in de web interface van de Batch Rendering. Opdrachten kunnen gepauzeerd of verwijderd worden en de volgorde kan gewijzigd worden. Dit zorgt voor een grote plannings-flexibiliteit tot in de laatste stap van het ontwerp.

Samengevat: Wat is het voordeel

  • efficiënte tijdplanning
  • gefocust werken
  • grote planningsflexibiliteit
  • Stijging van productiviteit

Probeer de nieuwe functie meteen uit en ervaar het voordeel van Batch rendering! Download hier de 30-dagen testversie van pCon.planner Pro.

Sharing is caring