pCon.planner 8.0: Nieuw materiaalmodel verbetert real-time weergave

Materialen maken het verschil
Aansprekende weergaven hebben niet alleen mooie meubels en doordachte planning nodig, ook de juiste materialen zijn doorslaggevend. Bovendien hebben materialen ook een grote invloed op hoe echt een tekening lijkt en kunnen deze het verschil maken tussen goede en geweldige presentaties.
Daarom hebben we het Materiaalmodel in pCon.planner 8.0 verbeterd.

TDit is allemaal mogelijk met het nieuwe model
Het nieuwe model maakt een realistische en aansprekende weergave van materialen in real-time modus mogelijk en wordt ondersteund tijdens het renderen met OSPRay. Het is gebaseerd op fysieke rendering, waardoor materialen zich natuurlijk gedragen. Het materiaalmodel werkt in alle mogelijke verlichtings-scenario’s.

Dit maakt het nog makkelijker om hoogwaardig beeldmateriaal te maken, waardoor tekeningen steeds realistischer worden. Hierdoor kost het nog minder moeite & tijd om een prachtige presentatie te maken.


Ter vergelijking: Real-time weergave in pCon.planner 7 (boven) en pCon.planner 8 (onder).

Invloed op de Materiaaleditor
De Materiaaleditor is aangepast en overzichtelijker ingedeeld. Het beperken van het aantal parameters maakt het mogelijk om materialen eenvoudiger aan te passen. In het pCon.planner Help Center (hoofdstuk Material) staat precies beschreven wat er met de parameters mogelijk is.

Door de verhoogde gebruiksvriendelijkheid in Materiaaleditor is het nog makkelijker om realistische en indrukwekkende presentaties te maken. Op deze manier kunt u tekeningen tot leven brengen.

Nieuwsgierig?
Wilt u graag met eigen ogen de mogelijkheden van het nieuwe model zien? Probeer dan nu pCon.planner 8.0 met al zijn nieuwe functies uit. Er staan nog meer noviteiten op u te wachten…

Sharing is caring