pCon.planner 8.0 nu beschikbaar!

Na onze deelname aan de Orgatec en de lancering van onze app pCon.facts hebben we nog meer nieuws: De release van pCon.planner 8.0!

pCon.planner 8.0 bevat veel nieuwe features. Een overzicht van de noviteiten:

 • Functioneel en mooi
  “U krijgt maar 1 kans op een eerste indruk” en dat geld ook voor uw ontwerpen. Met de nieuwe real-time rendering EN de nieuwe realistische materialen zullen uw pCon.planner tekeningen zeker een goede eerste indruk achterlaten.
 • Zet de juiste toon
  In het volledig nieuwe Omgeving onder het tabblad Aanzicht, vindt u alle instellingen om de juiste sfeer te creëren; Voeg achtergronden toe, pas de verlichting aan. Alles wat met sfeer te maken heeft is vanaf nu op 1 plaats terug te vinden.
 • Een solide basis
  In pCon.planner 8.0 is een nieuwe PDF import feature beschikbaar. Met deze functie kunt u plattegronden in PDF formaat gebruiken in de 3D ruimte planner. Lijnen en tekst blijven intact waardoor u eenvoudig muren plaatst op de pdf.
 • Object vervangen
  Creëer alternatieve inrichtingsvoorstellen in een handomdraai. Met de nieuwe Vervang functie vervangt u meerdere artikelen en objecten met een klik op de muis.

Uiteraard zijn er in de PRO versie extra nieuwe features en verbeteringen beschikbaar:

 • Batch-rendering
  Een functie waar veel gebruikers lang op gewacht hebben – het renderen van een serie afbeeldingen terwijl u gewoon door kunt werken aan uw tekening. En nu is dit beschikbaar in de pCon.planner 8.0.
 • Vind artikelen nog gemakkelijker
  Een specifiek product vinden in een grote tekening met veel verschillende artikelen kan net zo gemakkelijk zijn als het vinden van de spreekwoordelijke speld in de hooiberg. Die dagen zijn voorbij! Met de nieuwe artikelselectie wordt vinden wat u zoekt kinderspel.

Meer details en (nog) meer nieuwe functies kunt u, zoals u gewend bent, vinden in ons online pCon.planner Help Center. U kunt uiteraard ook pCon.planner 8.0 downloaden en zelf de nieuwe functies ontdekken!

*De download button is voor de gratis versie van pCon.planner. Bent u gebruiker van pCon.planner PRO of ME? Wacht u dan met downloaden tot u het dialoogvenster ontvangt waarin pCon.planner u  informeert over een auto-update.

Sharing is caring