Haal meer uit pCon.planner met een workshop

Altijd al meer uit uw ontwerpen willen halen? Om uw kennis en vaardigheden van pCon.planner verder te ontwikkelen bieden wij diverse trainingsmogelijkheden aan:

Workshops
Zo zijn er de workshops in groepsverband. In kleine groepen (max. 4 deelnemers) neemt onze trainer u stap voor stap door het programma. Met behulp van een praktische handleiding en opdrachten leert u op basis van hands-on ervaring hoe innovatief en uitgebreid onze software is. U kunt kiezen uit de workshop Basistechnieken en de workshop Presentatietechnieken. Ze allebei volgen kan natuurlijk ook!

Training op maat
Een voor u op maat gemaakte training behoort ook tot de mogelijkheden. U geeft aan op welke vaardigheden getraind moet worden en onze trainer maakt een aangepast programma voor u. Een training op maat kan bij ons op kantoor, maar ook bij u op locatie verzorgd worden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

Online training
Wanneer u slechts een paar vragen heeft, of geen tijd heeft om een workshop van een hele dag te volgen, bieden wij de mogelijkheid om een online training of Webinar te volgen. U stuurt ons voor aanvang van de training een lijstje met uw vragen en evt. een door u gemaakte tekening toe. Onze trainer bereidt op basis van de door u aangeleverde informatie een training voor. Een online training kunt u volgen door gebruik te maken van onze supportkaart, deze kunt per uur of een veelvoud daarvan aanschaffen.

Heeft u na afloop van uw online training nog tijd over op uw supportkaart? Geen probleem!

Supportkaart
Wanneer u tijdens het tekenen met pCon.planner een vraag heeft over de vele functionaliteiten of gewoon even vergeten bent hoe iets ook alweer moet, dan kunt u het tegoed op uw supportkaart gebruiken om antwoord te krijgen op al dit soort vragen. Ons supportteam is bereikbaar via support@easterngraphics.nl. Bellen naar 040-7200650 kan ook.

Handleiding
Liever zelf thuis aan de slag met pCon.planner? Koop dan onze zeer uitgebreide full-color handleidingen. Onze handleidingen bieden informatie die ook tijdens de workshop Basistechnieken en de workshop Presentatietechnieken aan bod komt. Met behulp van de vele afbeeldingen en duidelijke beschrijvingen kunt u thuis in uw eigen tempo de mogelijkheden van pCon.planner ontdekken.

Interesse gekregen in onze trainingen en workshops? Kijk voor meer informatie op onze website, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor prijzen, data en het inschrijfformulier.

pCon.planner – Visualize your business!

Sharing is caring