Orgatec 2018: Zeker de moeite waard!

Lieve lezer,
Morgen is het zover: de ORGATEC zal een nieuwe blik werpen op de toekomst van de kantoor- en werkomgeving. De beurshallen zullen worden ondergedompeld met actuele trends en thema’s met betrekking tot de kantoormeubelbranche. Net als voorgaande jaren zullen wij samen met onze dochterondernemingen en partners* de nieuwste ontwikkelingen uit de pCon.wereld presenteren. Wij verheugen ons op veel bezoekers en hopen ook u op onze stand te mogen begroeten!

ORGATEC ist fast da!
 

Onze focus – Digitale verkoopondersteuning.
Als uw werk meer flexibiliteit vereist moet u datzelfde kunnen verwachten van de tools waar u mee werkt. Digitalisering van het verkoopproces is een aanzienlijk concurrentievoordeel en biedt een slim antwoord op de macrotrends van infotainment, informatiemobiliteit en connected business.  De digitale sprong biedt zeker nieuwe mogelijkheden voor fabrikanten en retailers in de B2B-sector, maar wat zit er precies achter een digitaal ondersteunde communicatie? Mensen!  En vooral ook kwalitatieve ontmoetingen met klanten. In de hoofdrollen: de fabrikant, de medewerker, de zakenpartner en klanten.

We presenteren live:
pCon.facts – de App voor actieve distributie bij handel en industrie

Met pCon.facts beschikt u over een mobiele Face-to-Face-verkooptool , welke fabrikanten een zelfstandig kanaal biedt om hun verkoopnetwerk toegang te geven tot al hun productinformatie. Of het nu gaat om prijzen, productkenmerken, certificaten, foto’s, brochures of montage instructie – met de mobiele app is de multimedia-inhoud direct beschikbaar voor de gebruiker. Met de aanwezigheid van kwalitatieve 3D real-time visualisatie en Augmented Reality wordt indruk gemaakt bij de klant (Leest u hier meer).

 

pCon.facts voorziet uw verkoopnetwerk van alle relevante informatie van producten heel eenvoudig via de smartphone.

Verdere hoogtepunten tijdens de ORGATEC
pCon.box – Meer Infotainment bij point of sales, sterker in de basis
Inrichtingen plannen, oplossingen presenteren – daar waar de verkoop plaatsvindt: bij Point of Sales. Tijdens de  ORGATEC staat ook de nieuwe versie van de pCon.box voor mobiel gebruik ter beschikking. En deze heeft meerdere visuele gebruikersmogelijkheden: Middels vingertoppen productoplossingen in  Augmented Reality plannen, configureren en presenteren. Bovendien zorgt een nieuwe materiaalmodel voor verbeterde kwaliteitsweergave – en dat geldt overigens ook voor de andere pCon.toepassingen. En omdat de mooiste oplossing niet werkt als u er niet over praat wordt voor de interoperabiliteit tussen de pCon-toepassingen (pCon.facts, pCon.basket Online) gezorgd.
Thinking out of the box together.

pCon.planner 8.0 – Planningstool komt met verrassende functionaliteiten.
De clou van goed interieurontwerp zit, zoals zo vaak, in de details, en dit maakt het compromisloos ergens tussen functionaliteit en design comfortabel. Maar details vragen tijd – nou, als de basis snel wordt gepland en de presentatie-inhoud snel wordt aangemaakt. De nieuwe versie van pCon.planner wordt geleverd met aanzienlijke innovaties, die vooral de efficiëntie van de planning beïnvloeden en waardoor dus meer tijd overblijft voor de details. Nieuwe functionaliteiten: batchweergave, BIM-ondersteuning, snelle objectvervanging en krachtige PDF-import. Bovendien zorgt het nieuwe materiaalmodel voor authenticiteit in realtime.
Nieuwsgierig? We geven u exclusieve inzichten in de versie van november!

Produktbeleving middels Virtual Reality
Als u een blijvende indruk wilt achterlaten presenteer dan niet alleen een product maar ook de oplossing met het daarbij behorende gevoel. Emoties zijn onbetaalbaar. Of het nu gaat om een herwaardering van de website, opvallen tijdens beurzen of een hoogtepunt op roadshows – interactieve 360 ° -panorama’s sluiten aan bij de trend van modern interieuradvies en zijn heerlijk veelzijdig. Van gerenderde panoramabeelden naar virtual reality – van pCon.planner is het slechts een klik naar een onvergetelijke productervaring.
Laat ons u meenemen naar de virtuele wereld!

OFML – Gevestigd maar allesbehalve stoffig
OFML is de standaard als het gaat om het verwerken van productgegevens in plannings- en configuratiesystemen. Dat deze datastandaard nog steeds vol met potentieel is bewijst de aanzienlijk verbeterde weergavekwaliteit en een nieuw concept in het OFML-gegevenssysteem, waarmee de configuratie van complexe producten interactief in 3D kan plaatsvinden – en dat met een gegevensstatus in pCon.planner en in de mobiele toepassingen pCon.facts en pCon.box (lees meer hierover).
Eén database – meerdere voordelen. Wij laten het u graag zien!

WIJ VERHEUGEN ONS OP UW BEZOEK!

*Onze Partners in overzicht: Dallmayr, Zumtobel, Wegscheider Office Solution, Weber Office Solution, KPS Nordic
Sharing is caring