Camira – nieuw in pCon.catalog

Vanaf vandaag zijn de stoffen van Camira beschikbaar in pCon.catalog.

Camira maakt stoffen voor in elke ruimte. Ze worden gebruikt in een breed scala van commerciële interieurs, kantoren, scholen, gezondheidszorg, retail en voor passagier vervoer in bussen en treinen.

Elk jaar wordt door Camira meer dan 8 miljoen meter aan stof gemaakt. In de fabrieken in de UK en Litouwen wordt garen geverfd en gesponnen, worden bastvezel gewassen gekweekt om te mengen met wol, en wordt op meer dan 100 dobby, jacquard en plush weefgetouwen stof geweven. Hier worden prachtige stoffen van gemaakt die kleur, design en personaliteit geven aan een ruimte.

Met de stoffen van Camira beschikbaar in pCon.catalog geeft u snel en eenvoudig een persoonlijk tintje aan uw ontwerp; met slechts een paar klikken op de muis brengt u uw interieur voorstel naar een hoger niveau. Kies een materiaal en plaats het op de door u gekozen stoel om uw ontwerp nòg beter aan te passen aan de wens van de klant.

De stoffen van Camira zijn ook te vinden onder de tab “Materialen” van pCon.planner. Hierdoor zijn ze ook beschikbaar wanneer u met de STD versie van pCon.planner werkt.

Sharing is caring