pCon.facts – Sneakpreview bij Interstuhl

EasternGraphics lanceert tijdens de Orgatec (Hal 8 stand C048) in Keulen van 23 t/m 27 oktober 2018 een nieuwe app: pCon.facts. Interstuhl mocht tijdens een presentatie in hun eigen showrooms genieten van een sneak preview.

Tijdens de product presentatie van Interstuhls nieuwe “JoyceIS3“ aan 60 dealers in Zoeterwoude en aan 30 dealers in Antwerpen hebben wij de mogelijkheden van pCon.facts laten zien. De nieuwe pCon.facts App met augmented reality (AR) werd enthousiast ontvangen door de aanwezigen, als ook onze nieuwe VR mogelijkheden.


Afbeelding AR

Kunt u ontdekken welke stoel met AR aan de afbeelding is toegevoegd?

Ook handig: alle productdocumentatie, zoals handleidingen, zitinstructies en certificaten, kan gekoppeld worden aan pCon.facts. Als voorbereiding op de Dealerdagen en Orgatec heeft Interstuhl deze al volledig voorbereid voor alle producten waaronder ook de  JoyceIS3.

Nieuwsgierig geworden naar pCon.facts en hoe u deze app in kan zetten in uw verkoopproces? Bezoek ons tijdens de Orgatec en houd onze website en blog in de gaten voor meer nieuws!

Sharing is caring