Ekornes Contract – Nieuw in pCon.catalog

Meubelen moeten aan diverse eisen voldoen: comfortabel, mooi, functioneel – en ook  intelligent. Aan deze eisen voldoen de merken van de Noorse fabrikant Ekornes® ASA. De meeste bekende vertegenwoordiging van deze Maxime: Stressless®-producten. Heeft u er wel eens van gedroomd om op kantoor van deze bekende Stressless-comfort te genieten?Büro- und Entspannungsmöbel von Ekornes® Contract AS
De voor kantoor- en contract branche verantwoordelijke Ekornes Contract AS maakt het mogelijk en brengt het welbekende Stressless-comfort naar uw werkplek. Ervaar dit comfort zelf of samen met uw collega’s. Bureaus, ontvangst- en conferentieruimtes zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden waar de Stressless-producten kunnen worden ingezet.

Tekenaars en architecten kunnen nu zonder stress ;) de modellen in pCon.planner gebruiken: 3D-modellen van de relaxstoel, banken, tafels en verdere meubelen voor kantoor en objectbereik zijn vanaf heden voor download beschikbaar middels pCon.catalog .

Dit bericht is geplaatst in pCon.catalog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>