Bedankt voor uw bezoek aan onze stand tijdens Design District 2018!

Afgelopen week waren wij alweer voor de achtste keer aanwezig op Design District!
Wij mochten weer veel oude bekenden en ook nieuwe gezichten ontvangen op onze stand.

Tijdens Design District hebben wij de nieuwe Plugin voor VR gedemonstreerd waarmee u uw pCon.planner ontwerpen tot leven kunt brengen. Natuurlijk was er ook aandacht voor o.a. pCon.box en de nieuwste versie van pCon.planner, hoe u lid kunt worden van ons platform pCon.update (als fabrikant of als professioneel gebruiker) en Concept Office.

Met deze terugblik willen wij dan ook iedereen die ons bezocht heeft bedanken voor de positieve reacties op onze producten en aanwezigheid.

Heeft u ons gemist tijdens Design District? Bel ons dan voor het maken van een afspraak! Wij komen graag bij u langs om te bespreken hoe onze producten optimaal binnen uw bedrijf ingezet kunnen worden.


Tot volgend jaar!

Sharing is caring