pCon.planner 7.7 nu beschikbaar!

In het voorjaar is het tijd voor nieuwe dingen. Daarom is er vanaf nu de nieuwste versie van onze ruimteplanner beschikbaar!

Download pCon.planner 7.7

pCon.planner 7.7 biedt voor elk wat wils. Onderstaand een ruw overzicht:

 • Geslaagde uitwisseling
  Talrijke nieuwe importformaten zoals een verbeterde SKP-Export, maken de ruimteplanner communicatiever.
 • Meer speling in de Architectuur
  Individueel aanpasbare ramen en deuren, maar ook beduidend meer mogelijkheden bij het plaatsen van trappen zijn slechts enkele voorbeelden uit de lijst van nieuwe architectonische elementen.
 • Slimmer navigeren
  Of u nu zoomt door obstakels of aangrijpt op de “arcering” – Detailverbeteringen zorgen voor een optimale beweging door het ontwerp.
 • Ontwerpen delen
  De directe connectie met impress maakt het delen van 3D-modellen kinderspel. Lees meer over deze gratis dienst in het artikel Professionally Presenting Interior Designs.

De gebruikers van de pCon.planner PRO profiteren van de volgende features:

 • Meer ruimte voor planning
  Alle opties om artikelen te bewerken met commerciële informatie zijn eenvoudig bereikbaar in pCon.planner 7.7 via het nieuwe tab “Artikel” in de ribbon.
 • Interactief configureren in 3D.
  pCon.planner ondersteunt vanaf nu het OFML-concept OAP. Lees hier meer over in het artikel Planning Modular Furniture.

Details over deze en andere nieuwe functies vindt u in ons pCon.planner Help center. Download de nieuwste versie van pCon.planner en ontdek alle nieuwe features!

Download pCon.planner 7.7

*De download button is voor de gratis versie van pCon.planner. Bent u gebruiker van pCon.planner PRO of ME? Wacht u dan met downloaden tot u het dialoogvenster ontvangt waarin pCon.planner u  informeert over een auto-update.

Sharing is caring