pCon op imm Keulen 2018

Tijdens de eerste interieur beurs van 2018, imm Keulen, worden de trends gepresenteerd die de meubel- en interieursector dit jaar zullen bezighouden. U vindt hier een unieke variëteit aan interieur ideeën – van basics tot designer items tot luxe meubilair.

imm cologne 2018

Samen met de Koelnmesse, het Ministerie van Economische Zaken, Energie en Industrie van de deelstaat Nordrhein-Westfalen en RFID GmbH by Geschwister Flötotto, presenteert het initiatief “let’s be smart” een modern, design-gericht Smart Home. Deze speciale tentoonstelling toont hoe leven in een “slim” huis veiliger en comfortabeler kan zijn dankzij een verscheidenheid aan technische verfijningen.

Vorschau auf die imm 2018
Een “sneak peek” op het Smart Home op IMM Keulen 2018.

Wij zijn ook van de partij. Onze stand is in de buurt van het Smart Home – uitgerust met innovatief K+N SMART.OFFICE meubilair, om u een glimp te bieden op het slimme kantoor en werkcultuur van de toekomst. Onze Virtual Reality set ontbreekt niet op deze beurs. Bezoek ons en beleef de extra dimensie van Virtual Reality zelf. Ontdek virtuele werelden of zie hoe u uw ideeën kan visualiseren en presenteren met pCon.planner of pCon.box.

|  imm Keulen  |  15.01.2018 t/m 21.01.2018  |  Smart Home  |  Hall 4.2 Stand D-10  |

PS: Wanneer u uw kaarten voor 15 januari 2018 koopt, profiteert u van korting op de reguliere prijs.

Sharing is caring