PEC verbindt ontwerper en consultant

Startpunt voor oplossingen. Wanneer het om complexe productkennis gaat, is de juiste hoeveelheid details en focus gevraagd. De klant verwacht een indrukwekkende presentatie met een op maat gemaakt ontwerp. Een geslaagde presentatie begint met een goede voorbereiding. Want wie toegang heeft tot een verfijnd ontwerp tijdens de presentatie, in plaats van losse artikelen, raakt eerder de kern van de klantwens.

PEC verbindt ontwerper en consultant PEC pCon.planner pCon.box

Uit het ontwerp naar het verkoopgesprek. Dankzij een nieuw uitwisselingsformaat (PEC) kunnen Typicals uit pCon.planner overgedragen worden aan pCon.box – zo heb je altijd alles bij de hand wanneer u met de klant om tafel zit – en verder bewerkt worden. Dat biedt de binnendienst de mogelijkheid om individuele en gedetailleerde ontwerpen als voorbereiding op een afspraak te configureren. De consultant heeft dan de mogelijkheid om deze te presenteren op zijn/haar tablet en kan deze volledig aan de wens van de klant aanpassen. Met deze feature kunnen de instellingen uit pCon.planner bewaard worden in elke Cloud omgeving en via de Import-functie in pCon.box in een project, of als nieuw project, geopend worden – Natuurlijk in de configuratie zoals aangemaakt in pCon.planner.

Deze video laat zien hoe een ontwerp uit pCon.planner in pCon.box geïmporteerd wordt en zo tijdens het verkoopgesprek beschikbaar wordt. Klaar voor de presentatie doordat alle details uit het ontwerp overgenomen worden. Met dank aan ASSMANN BÜROMÖBEL voor de inspiratie.

PEC – Archiefformaat met interne waarde en externe impact. De uitwisseling van complete projecten zorgt voor een sterkere connectie tussen ontwerpers en consultants. Vertegenwoordigers die zelf ontwerpen in pCon.planner, en tijdens een presentatie graag gebruik maken van mobiele technologieën, profiteren hier uiteraard ook van.

De pCon Exchange Container (PEC) brengt niet alleen meerwaarde voor direct klantencontact, maar voor het hele orderproces. Dit archiefformaat ondersteunt zowel grafische als commerciële data – en ook handmatige artikelen – en is de schakel tussen alle pCon-applicaties,  online & offline. Dit betekend dat de ontwerpmogelijkheden zich niet beperken tot pCon.box, maar ook verder bewerkt kunnen worden in pCon.basket en pCon.planner – zowel als import en als OFML catalog.

PEC verbindt ontwerper en consultant

In pCon.planner aangemaakte PECs kunnen in alle pCon toepassingen verder bewerkt worden. Bijvoorbeeld, pCon.basket kan terugvallen op in de archiefformaat aanwezige OBX data en toont automatisch alle beschikbare commerciële data in de artikellijst.

Meer technische informatie over PEC hebben we hier voor u verzameld. Bij vragen over dit uitwisselingsformaat en het gebruik hiervan in pCon-applicaties, neem dan contact met ons op.

Dit bericht is geplaatst in pCon.box, pCon.planner. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>