Echte “evergreens” in pCon.catalog: Deco planten van Tanaman

Planten zijn wonderdoeners. Ze stimuleren ons welbevinden, verhogen onze productiviteit en zien er toevallig ook nog eens goed uit –  als ze tenminste op de juiste plek staan en goed verzorgd worden… Voor mensen met niet zo’n groene vingers is er een goed alternatief: kunstplanten uit Frankrijk van Tanaman.

Echte Evergreens in pCon.catalog: Dekopflanzen von Tanaman Tanaman pCon.catalog 3D Modelle

Tanaman produceert en distribueert Deco planten voor kantoren, restaurants, winkels – kortom voor elke ruimte die wel een plant kan gebruiken. Er zijn vier verschillende collecties waaruit u de perfecte “altijd groen” voor uw ontwerp kunt kiezen: allemaal bedrieglijk echt en in chique, tijdloze overpotten.

Overtuig uzelf: 3D modellen van de trendy kunstplanten van Tanaman zijn vanaf nu verkrijgbaar in pCon.catalog. Download vandaag nog en maak uw ontwerp “af”.

PS: Wanneer u de creatieve geesten achter dit decoratieve groen wil leren kennen, dan is dat mogelijk op de Workspace Expo in Parijs of tijdens de ORGATEC in Keulen.

Sharing is caring