Echte “evergreens” in pCon.catalog: Deco planten van Tanaman

Planten zijn wonderdoeners. Ze stimuleren ons welbevinden, verhogen onze productiviteit en zien er toevallig ook nog eens goed uit –  als ze tenminste op de juiste plek staan en goed verzorgd worden… Voor mensen met niet zo’n groene vingers is er een goed alternatief: kunstplanten uit Frankrijk van Tanaman.

Echte Evergreens in pCon.catalog: Dekopflanzen von Tanaman Tanaman pCon.catalog 3D Modelle

Tanaman produceert en distribueert Deco planten voor kantoren, restaurants, winkels – kortom voor elke ruimte die wel een plant kan gebruiken. Er zijn vier verschillende collecties waaruit u de perfecte “altijd groen” voor uw ontwerp kunt kiezen: allemaal bedrieglijk echt en in chique, tijdloze overpotten.

Overtuig uzelf: 3D modellen van de trendy kunstplanten van Tanaman zijn vanaf nu verkrijgbaar in pCon.catalog. Download vandaag nog en maak uw ontwerp “af”.

PS: Wanneer u de creatieve geesten achter dit decoratieve groen wil leren kennen, dan is dat mogelijk op de Workspace Expo in Parijs of tijdens de ORGATEC in Keulen.

Dit bericht is geplaatst in 3D modellen, pCon.catalog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>