pCon.box Appdate! Onze sales-app brengt uw ontwerpen naar de klant

Ontdek de nieuwe functies van pCon.box

Digitale presentatie voor adviesgevoelige producten. Inrichtingen ontwerpen, oplossingen presenteren – en dat precies op de plek waar de actie plaats vindt: tijdens het verkoopproces. Met pCon.box configureert, presenteert en deelt u ontwerpen en oplossingen met slechts een vingertop en heeft u alle artikelinformatie altijd bij de hand op uw smartphone of tablet. De focus op: geslaagde communicatie met uw klanten. Mobiele OFML, competente consultancy.

In slechts enkele seconden van product naar oplossing voor uw klant. Vanaf nu is er een nieuwe versie van onze sales-app verkrijgbaar en met deze een snellere en makkelijkere weg van artikel naar een complete oplossing voor uw klanten.

De belangrijkste nieuwe feature: Import van complete ontwerpen

  • In pCon.planner gemaakte ontwerpen kunnen dankzij een nieuw uitwisselingsformaat (PEC) snel en ongecompliceerd in pCon.box geïmporteerd worden. Naast de grafische exponent geeft dit formaat ook commerciële informatie weer, hierdoor staat niks het verder bewerken in de sales-app meer in de weg. Direct voor en door de klanten. Lees hier meer over in onze nieuwsbrief.

Nog meer nieuwigheden:

  • Een visitekaartje achterlaten. Wie ontwerpen maakt, wil hier graag zijn/haar naam onder zetten. Voor PRO gebruikers is het nu mogelijk om gedeelde inhoud te merken. Artikellijsten, afbeeldingen e.d. worden bij het verzenden voorzien van de gebruikersnaam of firmanaam.
  • Van productkeuze naar berekening. Dankzij de nieuwe Excel-import functie kunnen artikellijsten in Excel overgedragen en daar naar wens bewerkt worden.
  • Ook zonder 3D-geometrie zichtbaar. De nieuwe versie van pCon.box ondersteunt ook commerciële artikelinformatie zonder 3D-weergave. Artikelen die uitsluitend uit tekst- en beeldinformatie bestaan, worden als kleine icoontjes in het ontwerp toegevoegd en laten zich daar, zoals elk ander willekeurig 3D-model, positioneren. De informatie wordt bovendien ook in de artikellijst getoond.
  • Van pCon.box naar AR app e.d. Grafische symbolen (DWG, 3DS, FBX) in uw ontwerpen kunnen direct vanuit pCon.box in andere apps geopend worden. Voor dat beetje meer entertainment tijdens het verkoopgesprek.

Lees de komende tijd meer over de nieuwe features en gebruikersvoorbeelden hier, in onze pCon-Blog.

Veel plezier!

Sharing is caring