pCon.planner 7.6 nu beschikbaar!

De herfst is het “gouden” seizoen, ook voor pCon!

Terwijl in de herfst het tempo op de straten omlaag gaat, gaan we in de wereld van pCon juist vol gas door. In de nieuwste versie van de ruimteplanner introduceren we het PEC-format (pCon exchange format) welke de weg vrijmaakt voor pCon.planner in andere pCon toepassingen. Met pCon.planner tekenen, mobiel met pCon.box presenteren – op deze snelweg kunt u gas geven!

Natuurlijk hebben we nog meer nieuwe features in pCon.planner 7.6  verwerkt die we beetje bij beetje in onze pCon-Blog zullen presenteren. Wie meteen met alle nieuwe functionaliteiten aan de slag wil, kan voor alle technische details terecht in het pCon.planner-Helpcenter. Wanneer u liever meteen zelf aan de slag gaat met de nieuwste versie, klik dan op onderstaande link en download deze vandaag nog!

*De download button leidt u naar de Standaard (gratis) versie van pCon.planner. Gebruikt u pCon.planner PRO of ME? Dan vragen wij u om te wachten met downloaden tot u bij het opstarten van pCon.planner een update melding te zien krijgt.


Sharing is caring