De eerste trainingsresultaten overtuigen

We hebben ons lang ingehouden, maar vandaag willen we het toch echt met u delen: Volledig zonder training bereiden wij ons voor op een marathon die in slechts enkele dagen van start gaat. Klinkt dit alsof we gek zijn? Gelukkig hebben we het niet over een “echte” marathon, maar over een release marathon!

pCon Release Marathon

Sinds enkele maanden werken onze ontwikkelaars aan een nieuwe versie van pCon.planner, pCon.box, pCon.basket, en nog veel meer, om deze midden oktober gezamenlijk over de finishlijn te helpen. Natuurlijk willen wij nog niet teveel prijs geven, maar een kleine preview is wel op zijn plaats.

pCon.planner PRO gebruikers profiteren het meest!

Het is geen toeval dat wij onze belangrijkste producten tegelijkertijd releasen: Omdat het geheel meer is dan de som der delen wordt er niet alleen ijverig aan nieuwe features gesleuteld, maar ook aan de communicatie tussen de applicaties. U kunt uitzien naar een schakel die niet alleen de pCon producten, maar ook de gebruikers met elkaar verbind. Want: Wanneer pCon.planner en pCon.box goed met elkaar communiceren, dan begrijpen de binnen- en buitendienst medewerkers elkaar beter.

Omdat wij weten dat deze blog door veel pCon.planner gebruikers wordt gelezen, geven wij u nog een paar hints. pCon.planner:

  • Geeft graag aan iedereen (Export)
  • Luistert nauwkeurig (Akoestiek)
  • Maakt met precisie mooi (Layout)
  • Heeft oog voor detail (kleine features, grote werking)

Blijf op de hoogte! Komende week is het al zo ver!

Sharing is caring