Digital Interior Day – Innovatieconferentie van de Home & Living branche

Innovatie garantie en een feel-good plek: de Home & Living branche is slim en behendig – en dat is geen toeval . Maar hoe denkt de branche precies en welke trends zijn er in ontwikkeling?

Dit zijn de centrale onderwerpen van de Digital Interior Day (DID), het eerste innovatieve congres voor bedrijven in de Home & Living sector, evenals een adequaat kader voor zowel gevestigde bedrijven als innovatieve startups om de succesfactoren van flexibele groei te bespreken.

Digital Interior Day – Innovation Conference of the Home & Living Industry Home & Living DID

Omdat we geïnteresseerd zijn in wat de branche beweegt, zijn ook wij van pCon aanwezig tijdens deze conferentie. We kijken uit naar de nieuwste technologieën, exclusieve inzichten in de strategieën van succesvolle investeerders in de Home & Living sector en naar interessante gesprekken met u. Er zijn nog slechts enkele toegangskaarten beschikbaar! Voor meer informatie over dit evenement en de mogelijkheid om u te registreren kijkt u op de DID website.

DID is een gezamenlijk event van de Koelnmesse en Digital Apartment (een dochtermaatschappij van eTribes, digital consulting uit Hamburg).

Sharing is caring