Het juiste argument bij elk product.

Argumenten verbinden met sentiment. Moderne verkoopgesprekken, innovatieve technologieën, nieuwe adviezen? Wie tijdens het verkoopproces succes wil hebben moet 1 ding voor ogen houden: Maak gebruik van gedetailleerde presentaties. Wat is nu precies een gedetailleerde presentatie? Hoe vindt u een passende oplossing voor elke klant? Het antwoord daarop is soms gemakkelijker gezegd dan gedaan: Het vraagt de juiste mix van kennis, vertrouwen en gevoel.

Strength at the Point of Sale or: How to connect emotions with arguments? sales pCon.box

Het juiste argument bij elk product.In de face-to-face business telt het directe contact met de klant. En, omdat emoties nu eenmaal onze beslissingen beïnvloeden, geldt: Wie het beste in staat is om het gevoel van de klant over te brengen in een advies en productpresentatie is een grote stap dichter bij een succesvolle verkoop.

De ideale gesprekspartner voor een klant is dan ook een persoon die de tijd neemt, goed luistert en productkennis heeft. Iemand die, met een product dat hoog op de wensenlijst staat, een passende oplossing biedt. Een persoon die beschikt over alle benodigde productinformatie en zonder omwegen een goede prijs kan geven. Kort gezegd: een deskundige in zijn/haar vakgebied.

Strength at the Point of Sale or: How to connect emotions with arguments? sales pCon.box
Van product naar oplossing dankzij succesvolle communicatie. Er is geen reden waarom u niet de sterke standaard van OFML tijdens het verkoopproces zou gebruiken.

OFML tijdens het verkoopproces. Tijdens een advies- of verkoopgesprek neemt u weliswaar uw eigen charme mee, maar wanneer het op kennis en productinformatie aankomt is pCon.box een sterke tool om gereed te hebben tijdens een bespreking. Met een smartphone of tablet kunt u snel producten voor de klant uitzoeken, ontwerpoplossingen maken en zelfs complexe producten duidelijk presenteren. Door te “swipen” of te “tappen” kunnen gebruikers door 3D modellen navigeren en inzoomen op productdetails. Op deze manier kunt u snel reageren op verzoeken, aanpassingen maken en alternatieven voorstellen – en de klant het gevoel geven dat hij/zij samen met u  aan het ontwerp werkt. Dit schept vertrouwen.

Probeer het zelf! pCon.box is gratis verkrijgbaar als app en als webversie.

Download pCon.box on the AppstorepCon.box on Google PlaypCon.box for Windows

PCon.box brengt OFML naar het verkoopproces. Met deze sterke standaard heeft u alle informatie beschikbaar en het straalt deskundigheid uit. 2 Stappen dichterbij een opdrachtbevestiging.

Vanaf oktober is de nieuwste versie verkrijgbaar! Meldt u aan voor de RSS-feed en mis geen informatie.

Sharing is caring