Ergotron nu beschikbaar in pCon.update

Interieurarchitecten en ontwerpers hebben vanaf nu de mogelijkheid om de producten van Ergotron direct te integreren in hun kantoorontwerpen. Het bedrijf, met hoofdkantoor in de Verenigde Staten, stelt OFML-data voor single en dual monitorarmen met bureaumontage beschikbaar.

Ergotron Produkte für Ihre 3D-Büroplanung

Naast Ergotrons paradepaardje, de HX-arm, zijn ook de populaire LX-serie en de elegante MX-Mini beschikbaar in pCon.planner PRO. De configureerbare data biedt verschillende montage opties, zodat u een breed scala aan mogelijkheden heeft op het gebied van werkplekinrichting en de integratie van technologie.

Log in met uw pCon.update account om de data van Ergotron in uw pCon.planner-ontwerp te gebruiken. Heeft u nog geen pCon.update account? Registreer dan hier.

Sharing is caring