Chairsupply nu beschikbaar in pCon.catalog!

Bijna niets zo standaard als een stoel! Een goede stoel is ergonomisch verantwoord, functioneel, duurzaam, comfortabel en mooi.

Chairsupply

Chairsupply maakt onderdeel uit van 706BV en wil graag de veel gevraagde producten uit het assortiment beschikbaar stellen in pCon.catalog. Je vindt de producten in tal van landen, in alle toepassingsgebieden en deze zijn (bijna) altijd voor u in voorraad. Bij Chairsupply zijn kwaliteit, een goede prijs en beschikbaarheid de belangrijkste bouwstenen, dus is het digitaal beschikbaar zijn met je producten een must…

Het bedrijf is blij een eerste stap te hebben gezet om hun afnemers en architecten te kunnen voorzien van afbeeldingen en CAD data en zij zullen de catalogus in de komende periode verder uitbreiden.

 

Sharing is caring