Voortman geactualiseerde data beschikbaar via pCon.update.

Maat in kantoorinrichting is ons motto bij het ontwerpen, produceren en inrichten van moderne functionele werkomgevingen. Door een integere omgang en heldere communicatie met onze dealers realiseren wij in nauwe samenwerking vernieuwende inrichtingen op maat.

Voortman geactualiseerde data beschikbaar via pCon.update.
Afbeelding: Voortman Kantoormeubelen

Iedere organisatie heeft haar eigen identiteit, een unieke kijk op haar kantoor en inrichting. En stelt daarmee haar eisen en wensen, welke vertaald dienen te worden in het ontwerp van de ruimte en uiteindelijke specificatie van het meubilair.

De bureau- en opbergmeubelen van Voortman zijn door het modulaire ontwerp tot een breed scala aan uitvoeringen configureerbaar.

Deze krachtige propositie is vanaf heden weer geheel geactualiseerd beschikbaar in de vorm van OFML configureerbare productdata. Log in met uw p.Con.update account of meldt u aan om de data van ons gehele assortiment in uw eigen pCon.planner-ontwerp te gebruiken.

Heeft u nog geen p.Con.update account? Registreer dan hier.

Dit bericht is geplaatst in pCon.update. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>