Appdate! Nieuwe features in pCon.box

Effizient zusammenarbeiten mit der neuen pCon.box - Möbel auf Tablets und Smartphones planen

Mobiele OFML, deskundig advies. Plan ruimtes, presenteer oplossingen – en dat allemaal daar waar de actie is: bij het verkoopproces. Met pCon.box kun je configureren, presenteren en je product-oplossingen delen met een druk op de knop. En je hebt alle artikelinformatie die je nodig hebt direct beschikbaar op je tablet of smartphone. Uitgelicht: Succesvolle communicatie met uw klanten.

Nieuwe versie, nieuwe features. De nieuwe pCon.box release is nu beschikbaar met meer efficiëntie en nog meer klantgerichte oplossingen:

 • Snelkeuze
  We hebben de gebruikers navigatie aangepast voor de eerste stappen in de app. Nu kun je meteen beginnen met tekenen in de ontwerpomgeving. Het opslaan van je project is niet meer nodig voordat je start met ontwerpen, maar op elk gewenst moment.
 • Veilig projectmanagement
  Projecten worden vanaf nu bewaard inclusief alle geometrieën en materialen. Hierdoor kun je, zelfs als de OFML data niet langer beschikbaar is, een project ophalen.
 • Trefzeker op elk gebied
  Bij projectinrichting ontbreekt het niet aan details. Het zijn deze details die het verschil maken bij uw productpresentatie. Om ervoor te zorgen dat de interactie in de ontwerpomgeving optimaal functioneert, hebben we de interactors aangepast. Kleine aanpassingen, groot effect.
 • Efficiënter zoeken in de catalogus
  Een scrolfunctie met alfabet naast het fabrikanten overzicht zorgt ervoor dat u sneller een catalogus kunt vinden. Bovendien is terug navigeren ook geoptimaliseerd.

De belangrijkste feature:

 • Plattegrond uploaden
  Zelfs de mooiste producten zijn nutteloos wanneer deze niet in de ruimte van de klant passen. Met de nieuwe versie kunt u een plattegrond uploaden en gebruiken binnen je ontwerpen: in slechts een paar stappen van papier, of je fotogalerij, in pCon.box.

Houdt onze Blog in de gaten voor meer nieuws over het gebruik van plattegronden in pCon.box – Uw app voor sales en consultancy.

Geniet van de nieuwe features!

*Let op: De update pCon.box voor Windows is binnenkort beschikbaar. Tot die tijd kun je communiceren en visualiseren met de huidige versie van onze sales app.

Sharing is caring