Product-visualisatie: een vinkje maakt het verschil.

Mensen zijn visueel ingesteld. Wanneer wij naar een afbeelding kijken, dan heeft dat veel meer impact dan waar we ons bewust van zijn. We verwerken afbeeldingen sneller, we voelen ons ermee verbonden en vooral: we onthouden ze.

Daarom is het niet verwonderlijk dat productafbeeldingen een cruciale impact hebben in de wereld van online verkopen. Hoe een bepaald stuk ons aantrekt, welke invloed het op ons heeft en welke boodschap het uitdraagt, kan allemaal worden bevorderd door middel van product visualisatie. Om te helpen bij dit creatieve proces implementeert pCon.planner 7.5 een nieuwe functionaliteit om individuele producten realistisch te presenteren.

De nieuwste OSPRAY instelling Shadow Plane combineert een neutraal oppervlak met een realistisch schaduw effect en imiteert zo de karakteristieken van een lightbox photoshoot. Schakel slechts 1 instelling in, in de nieuwste versie van pCon.planner en het kan een wereld van verschil maken bij het visualiseren van individuele producten.

 

Maar u hoeft hier niet te stoppen. Want hoe kunt u een ontwerp beter verkopen dan door een klant zich voor te laten stellen hoe het ontwerp er in zijn/haar eigen ruimte uit ziet? Combineer de Shadow Plane feature met een transparante achtergrond, en je productmodellen kunnen efficiënt geïntegreerd worden in elk virtueel scenario.

Wij hebben alvast een paar voorbeeldscenario’s gemaakt zodat u kan zien hoe makkelijk en leuk het kan worden:

 


Licht en luchtig in een woonkamer


Genieten van de skyline in avondlicht (achtergrond met dank aan aercnet.org)


Uw meubels op een dienblad….. of smartphone!


Laat uw fantasie de vrije loop…

Om zeker te zijn van de beste instellingen wanneer u de Shadow Plane feature gebruikt, verwijzen wij u naar het pCon.planner Help Center. Heeft u de nieuwste versie van pCon.planner nog niet? Download deze vandaag nog!

*Middels de button download u de gratis versie van pCon.planner. Gebruikt u de pCon.planner PRO of ME? Dan verzoeken we u om met de download te wachten totdat u bij het opstarten van de pCon.planner de melding krijgt dat er een update beschikbaar is. Let op: de 32-Bit Versie van pCon.planner wordt niet langer ondersteund.

Sharing is caring