Komt u het ervaren tijdens Design District?

Nog maar 3 weken en dan kunt u ons bezoeken in stand S25 in de Van Nelle Fabriek tijdens Design District 2017. Tijdens Design District laten wij u zien hoe Virtual Reality (VR) uw projecten in pCon.planner naar een hoger niveau kan tillen. Behalve dat het ontzettend leuk is om uw eigen ontwerp te “ervaren”, biedt deze nieuwe ontwikkeling ook een extra dimensie tijdens uw verkoopproces. Laat uw klanten op een interactieve manier kennis maken met uw ideeën. Kom naar onze stand en zie wat pCon.planner in combinatie met VR voor uw bedrijf kan betekenen.

Design District 2017

Verder kunt u ons ook alles vragen over onze handige sales-app, pCon.box, en laten wij u kennis maken met de nieuwe functionaliteiten van pCon.planner 7.5 (zoals bijvoorbeeld uw gerenderde panorama’s delen via Facebook!).

Wilt u gratis naar Design District? Klik dan hier. Gratis registreren kan t/m 5 juni, daarna is dit niet meer mogelijk en kunt u kaarten à €20,- kopen aan de kassa.

Sharing is caring