De pCon.box: Informatie binnen handbereik

Papieren catalogi, prijslijsten, het verzenden van nieuwsbrieven? Hoe meer producten en configuratie mogelijkheden u heeft, hoe moeilijker het kan zijn om gelijke tred te houden met de behoeften en wensen van uw klanten. Zou het niet super efficiënt zijn om al deze product informatie samen te brengen in een eenvoudig te bedienen oplossing? Ja, dat is precies onze gedachte!
Onze oplossing? Een interactieve sales app welke alle juiste tools bevat voor een effectieve en efficiënte verkoop beleving. De basis hiervoor? Informatie, natuurlijk!

Het creëren en onderhouden van een effectief sales proces omvat alle product informatie die je hebt voorbereid en de wijze van presentatie. Met als doel zoveel mogelijk relevante informatie binnen handbereik tijdens uw verkoopproces. Dit is precies wat de pCon.box u biedt.

Middels het gebruik van uw OFML data is al uw productinformatie eenvoudig en snel beschikbaar….. Het bevat informatie over het artikel zelf, alle configuratiemogelijkheden en de daarbij behorende prijzen. Voor de klant is dit ideaal. De gegevens worden voorzien van alle technische details, materialen en alle aanvullende informatie die gewenst is. Hiermee voorziet u de klant van een groot aantal opties om te kiezen en het maakt het mogelijk totaal oplossingen te creëren.

Laten we eens kijken naar de belangrijkste voordelen welke de pCon.box u biedt…

  • Snel en eenvoudig toegang tot catalogi van de fabrikanten, via uw smartphone of tablet
  • Hoge kwaliteit, real-time product configuratie en individualisatie dankzij OFML data
  • Automatisch gegenereerde prijslijsten gebaseerd op geselecteerde producten en configuraties

Denkt u dat de pCon.box precies datgene is wat uw verkoopproces mist? Lees meer uitgebreide informatie op de  EasternGraphics website en download onze interactieve sales app vandaag nog!

Sharing is caring