Gebruik uw verkooptools in pCon.box!

Wanneer het aankomt op verkoop en product presentatie is de meubelbranche gecompliceerd. Uw heeft honderden producten, elke met heel veel kleuren, textiel en modulaire configuraties van zichzelf. Op welke manier bent u in staat om aan uw klanten de duizenden combinatie mogelijkheden welke beschikbaar zijn te presenteren binnen een tool?

De tijd waar u voorheen concessies moest doen en slechts een paar combinaties en of configuraties kon tonen behoort tot het verleden. Dit dankzij onze nieuwe interactieve sales app!
pCon.box - die neue Sales App!

pCon.box geeft u de mogelijkheid om alle informatie welke u nodig heeft op elk moment voorhanden te hebben. En dat in uw broekzak! Op deze manier kunt u de data meteen inzetten bij het verkoopproces, de pCon.box omvat alle benodigde productinformatie.  Niet alleen creëert u hiermee een meer efficiënt sales proces, ook de mogelijkheden om te communiceren en klanten te verbinden neemt toe.

Middels onze sales app kunnen uw producten worden geconfigureerd en afgestemd op de specifieke wensen van uw klant. Bovendien zorgt een gebruiksvriendelijke interface op de app dat deze altijd en overal eenvoudig is in te zetten voor een positieve sales beleving.

Bent u klaar voor een volledig nieuwe verkoopervaring? Test nu de pCon.box. Als App en via onze Website.

Zorg ervoor dat u zich abonneert op onze blog om op de hoogte te blijven van de mogelijkheden van pCon.box. en hoe deze app uw verkoopproces kan versnellen en vereenvoudigen en tevens kan samenwerken met onze andere interactieve pCon solutions!

Sharing is caring