Een cadeautje klaar om uit te pakken!

Het is nog geen Kerstmis maar we hebben al wel een mooi cadeau voor u! U mag er aan voelen maar uitpakken mag pas vanaf morgen! 😉 Voor wie het is en waarvoor dient het? Voor mensen die betrokken zijn bij het verkoopproces!pCon.box - die App für den Point of Sale
Emoties verkopen beter.
Anders dan het internet is Face-to-Face-Business de verbinding met de klant. De onmisbare dialoog helpt bij het opbouwen van een persoonlijke relatie en biedt meer perspectief. Vragen beantwoorden, alternatieven voorstellen – door persoonlijk contact versterkt het gevoel dat men samen aan een oplossing werkt. Dat geeft vertrouwen. Mensen beslissen vaak op basis van emotie maar zoeken daarentegen vaak rationele argumenten. Betrouwbare informatie is daarbij van belang.

Bestaat de ideale verkoper? De perfecte gesprekspartner van de klant is een authentieke verkoopmedewerker, welke de tijd neemt, luistert en kennis heeft. Een die voor een product wat bevalt een oplossing creëert . Iemand die alle beschikbare informatie van de artikelen bij de hand heeft met de daarbij behorende prijsinformatie.

Wie met OFML werkt, kan beamen dat het is een standaard is die zeker het laatste gedeelte van de programmavereisten kan vervullen: het beschikbaar stellen van gedetailleerde productinformatie.

Terug naar ons cadeau: de pCon.box brengt OFML naar Point of Sale! 🙂 Het productportfolio binnen handbereik middels de smartphone, met het oog op de wens van de klant – live geconfigureerd worden uit product oplossingen, die door een slim interactie concept met de ogen beleefd kan worden.

Toekomstmuziek? ORGATEC-gefluister!Die pCon.box wird zur ORGATEC ausgepackt.
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over pCon.box ? Bezoek ons dan op de ORGATEC of houdt onze pCon Blog in de gaten, daar volgt meer informatie! Cadeaus willen uitgepakt worden en bij dozen gaat dat niet op een andere manier 😉

Sharing is caring