Het aftellen naar ORGATEC begint!

Moderne, inspirerende concepten en nieuwe perspectieven op de markt voor de zakelijke oplossingen zullen worden gepresenteerd op de ORGATEC 2016 – en ook wij zijn weer van de partij!

De beurs vindt plaats van 25 – 29 oktober in het expositiecentrum Koelnmesse in Keulen. U kunt EasternGraphics vinden in hal 8.1 op Boot C048.

Onder het motto ‘Creativity Works’ is de vakbeurs ORGATEC de plek om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kantoor en facilitaire oplossingen te ontdekken. Als u zoekt naar creatieve ruimte oplossingen, dan is ORGATEC “the place to be”

Wij zijn enthousiast om u kennis te laten maken met onze gloednieuwe interactieve smart sales app oplossing. Ervaar het verkoop potentieel en ontdek de mogelijkheden van de nieuwste toevoeging aan de pCon productfamilie op onze stand. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste pCon nieuws? Zorg ervoor dat u zich abonneert op de blog om up-to-date te blijven van de nieuwste productinformatie en ontwikkelingen.

Sharing is caring