Vaarwel geluidshinder, hallo Glimakra!

foto met dank aan: Glimakra.com

Keer op keer spreken we over de verandering van het kantoor – het verdwijnen van individuele werkstations, de opkomst van open werkplekken en de behoefte aan flexibiliteit. Het kantoor is nog steeds in een overgangsfase, zich aanpassend aan technologische innovaties en vraagt daarom kosteneffectieve werkplekken en  productieve ruimtes.

Een van de grootste problemen in een ‘nomadisch’ kantoor – waar medewerkers altijd in beweging zijn,  is ruis. Hoe zou je een drukke en lawaaierige kantoor omgeving uit kunnen sluiten, als er geen fysieke deur is om de ruimte mee af te sluiten? Voor de Zweedse meubelfabrikant Glimakra heeft dit onderwerp prioriteit.

Van opslag en kapstokken tot tafels, banken en werkstations, worden Glimakra’s producten vervaardigd met geluidsabsorberende en reducerende stoffen. Dit in combinatie met de belofte om meubelstukken te produceren die flexibel, elegant en milieuvriendelijk zijn is dit wat Glimakra onderscheid van andere meubelfabrikanten.

Deze praktische en hoge kwaliteits-meubelstukken kunnen net zijn wat uw ontwerpen missen? Geen probleem! Klik op pCon.catalog om de CAD modellen van Glimakra vandaag nog in uw ontwerp te integreren!

Sharing is caring