Dataflex pakt uit met een nieuwe website en configurator

Het assortiment van de producent van ergonomische computerwerkplek-accessoires is al jaren te vinden in de pCon.catalog, maar sinds oktober is ook de OFML-data van de Viewlite monitorarmen en toolbars beschikbaar op aanvraag.

Dataflex pakt uit met een nieuwe website en configurator

Vanwege de vele mogelijkheden en modulariteit van deze productgroepen, was een koppeling naar een product-configurator de beste keuze. Er is immers keuze uit tientallen onderdelen en dat leidt tot duizenden mogelijke combinaties. Deze configurator is toegankelijk vanuit pCon.planner, maar ook online te vinden op de vernieuwde website van het bedrijf.

Dataflex pakt uit met een nieuwe website en configurator

Middels een duidelijk keuzemenu is het vinden van de juiste ergonomische oplossing een fluitje van een cent. Hierna wordt het eindontwerp voorzien van een unieke code zodat het geconfigureerde product meteen besteld kan worden.

Dataflex pakt uit met een nieuwe website en configurator

In de toekomst zal Dataflex het aanbod aan OFML-data en product-configurators verder uitbreiden, om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Dataflex pakt uit met een nieuwe website en configurator

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, pCon.catalog, pCon.planner. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>