GAUTIER OFFICE – Originaliteit en kwaliteit op kantoor.

In pyjama naar het kantoor – dat zou wat zijn! Niet zo uitgesproken, maar misschien vergelijkbaar, zag de Franse visionaire Patrice Gautier het toen hij in 1958 droomde van de eerste slaapkamers voor kinderen. Dit is de generatie die vandaag de dag werkt. En met de kennis van goede slaapmogelijkheden, kunnen blijkbaar uitstekend kantoorconcepten gerealiseerd worden. Originaliteit en kwaliteit zijn hierbij de sleutelwoorden.
GAUTIER OFFICE   Originaliteit en kwaliteit op kantoor.

De Gautier Group is nu een van de toonaangevende Europese fabrikanten van eigentijds meubilair. Al meer dan 50 jaar zet het Franse bedrijf de standaard voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en uitstekend design. Vanzelfsprekend willen we op kantoor niet blijven slapen, maar de factor comfort speelt een belangrijke rol.

Bij het plannen en ontwerpen maakt Gautier office gebruik – zoals diverse andere internationale bedrijven -  van de pCon.planner in combinatie met pCon.catalog. Vanaf nu zijn de CAD-modellen van de productlijnen van Vermont, Zilver en Santos en andere geselecteerde kantoormeubelen vrij beschikbaar in pCon.catalog.

Laat u zich voor uw indelingstekening of ontwerp, of het nu om kantoor, keuken, slaap- of badkamer gaat inspireren door de grote verscheidenheid aan fabrikanten in pCon.catalog. We houden u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, pCon.catalog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>