Design District 2014 zeer succesvol!

Wij kijken terug op een zeer geslaagde Design District 2014! Graag willen wij alle bezoekers van deze editie, (interieur)architecten/stylisten, projectinrichters en fabrikanten  bedanken voor de overweldigende belangstelling voor de gratis pCon.planner, welke voorzien is van een online 3D-productbibliotheek met meer dan 140 fabrikanten, en de nieuwe online presentatie tool “Impress”.

Design District 2014DesignDistrict2014DesignDistrict2014

Jullie enthousiaste reacties geven ons elk jaar weer een enorme boost om onze producten verder te ontwikkelen en meer fabrikanten er van  te overtuigen hun data via pCon.catalog beschikbaar te stellen.

De fabrikanten maken het mogelijk de pCon.planner  inclusief de online 3D-productbibliotheken gratis ter beschikking te stellen.

De meest gehoorde pluspunten waren:
– Nederlandstalige applicatie
– DWG gebaseerd
– Eenvoudig  in gebruik
– Veel beschikbare gebouw- en ruimte elementen die gemakkelijk aan te passen zijn.
– Geïntegreerde render module van hoge kwaliteit met een zeer korte rendertijd
– Fotorealistische weergave
– Online presenteren middels “Impress”

Ook onze nieuwste tool “Impress”  om online te presenteren  heeft vele bezoekers aangenaam verrast!  Van enkele klanten hebben we reeds de eerste presentaties gezien en wij zijn erg blij met deze positieve reacties.  EasternGraphics zal deze gratis dienst de komende maanden nog verder door ontwikkelen.

Sharing is caring