ZilenZio – Skandinavische rust op kantoor

Om middels rust een prettige (werk) sfeer te creeeren, ontwikkeld ZilenZio geluidsdempers voor elke kamer. 3D-Symbolen van akoestische elementen zijn vanaf nu te vinden in pCon.catalog.

Lokale banden en een hoge kwaliteit kenmerken de filosofie van het Zweedse bedrijf, dat elk van zijn producten beschrijft als een klein stukje van de Scandinavische natuur voor het interieur. Dit is vooral duidelijk door het gebruik van Zweeds hout en de locatie van de productie in het binnenlandse Örebro.

Door de moderne vormen en eigentijdse kleuren gecombineerd met de Scandinavische bescheidenheid past de collectie van de akoestische expert onopvallend in elke ruimte en situatie. Geïnspireerd door de rustige noordelijke winterlandschappen en de geluidsisolerende eigenschappen van dikke lagen sneeuw, zijn holistische oplossingen gecreëerd, wat maakt dat er rust ontstaat in kantooromgevingen, waardoor men beter geconcentreerd en comfortabeler kan werken.

 

Sharing is caring