Louis Poulsen Lighting – Welbevinden in een omgeving met kunstlicht

Louis Poulsen Lighting streeft er naar dat kunstlicht als aangenaam wordt ervaren. In de loop der jaren zijn echte design klassiekers in de licht architectuur ontwikkeld. Deze 3D-Symbolen zijn nu middels pCon.catalog beschikbaar.

De internationaal opererende fabrikant van verlichting creëert middels samenwerking met gerenommeerde designers prettige werkomgevingen met kunstlicht. Na verloop van tijd ontstond een verlichtings-en product -filosofie, die het bedrijf met functie, comfort en sfeer combineert

De focus van het Deense bedrijf ligt op de eenvoud van de elementen die volledig zijn gewijd aan het doel van de verlichting. Het ontwerp wordt gekenmerkt door een subtiele en tijdloze stijl van hoge kwaliteit. Bij Louis Poulsen worden particulieren wensen vervuld en tegelijk ook zakelijke oplossingen aangeboden. Dit laatste omdat vooral op het werk merkbaar is hoe licht de prestaties kunnen verbeteren wanneer de werknemer zich prettig voelt in de omgeving.

Sharing is caring