*Nieuw* Meiko beschikbaar in pCon.catalog.

Met het inzetten van de professionele spoel-, reinigings-en desinfectie technologieën van MEIKO heeft u een milieuvriendelijke en hygiënische oplossing voor mens en milieu. MEIKO richt zich op innovatie en het ontwikkelen van duurzame producten en oplossingen. Het bedrijf zoekt evenwicht tussen creativiteit en kosten enerzijds en economische efficiëntie en bescherming van het milieu aan de andere kant. “Meer mensen, maar minder energie en water,” is hun motto en dat vertaald zich in verantwoord en efficiënt gebruik van water bij het spoelen, schoonmaken en desinfecteren.

Spültechnik von Meiko

Apparaten van MEIKO worden gebruikt in de voedselverwerkende industrie zoals hotels en restaurants,, in bakkerijen en lunchrooms, als ook in instellingen voor gezondheidszorg . Om ook bij het maken van uw indelingstekeningen in pCon.planner voortaan rekening te kunnen houden met deze apparaten kunt u de 3D-symbolen nu vinden in pCon.catalog.

Afbeelding: www.meiko.de

 

Sharing is caring