*Nieuw* CBS beschikbaar in pCon.catalog!

Een compleet aanbod van producten en accesoires van de bekroonde ontwerpers Colebrook Bosson Saunders (CBS) zijn vanaf nu beschikbaar via www.pCon-catalog.com. CBS opgericht in 1990, ontwikkelde en produceerde ‘s werelds eerste flatscreen monitor arm (Wishbone) en ontwikkelen en ontwerpen nog steeds toonaangevende monitorarmen.

CBS

Deze Flo monitorarm bezit ongeëvenaarde ergonomie- en milieu-eigenschappen en is winnaar van de Red Dot Design Award en Cradle to Cradle Silver gecertificeerd  Ook de Wishbone multi screen monitorarmen- reeds meer dan een miljoen stuks verkocht-worden nog steeds ingezet bij werelds grootste toonaangevende financiële instellingen.

Behalve de monitorarmen, ontwerpt CBS ook een groot aantal ergonomische IT-accessoires die de kloof tussen mens en technologie op de werkplek overbrugt. Een gamma van deze producten is ook te vinden in OFML formaat en kunt u downloaden via  pCon.update en direct toepassen in pCon.planner.

 

Sharing is caring