Walter Knoll beschikbaar in pCon.catalog

De duitse fabrikant Walter Knoll opent hun online catalogus in onze pCon.catalog.

Walterknoll_stoelen

Het bedrijf levert kwalitatief hoogwaardige gestoffeerde meubels en kantoorfaciliteiten die zowel trendsettend als kwalitatief zijn. Walter Knoll werkt samen met bekende ontwerpers zoals Norman Foster, Ben van Berkel en Claudio Bellini in het creëren van meubels en interieurontwerpen over de hele wereld.

walterknoll_foster510

Nu kunt u eenvoudig de bekroonde design klassiekers in uw project presenteren d.m.v. pCon.planner of AutoCad (d.m.v. de pCon.catalog plugin voor AutoCad)

Dit bericht is geplaatst in pCon.catalog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>