Nieuwsbrief EasternGraphics April 2012

Nieuwsbrief EGR 2012

We kijken terug op een mooie en intensieve periode, met een zeer veranderlijke markt die volop in beweging is. De afgelopen jaren hebben we onze producten aangepast aan de huidige marktvraag, en zijn dan ook verheugd dat steeds meer fabrikanten zich aansluiten bij de OFML standaard of hun 3D producten aanbieden via onze online pCon.catalog.

Fabrikanten, projectinrichters en interieurarchitecten maken naar volle tevredenheid gebruik van onze producten en de beschikbare (OFML/pCon.catalog) bibliotheken van verschillende fabrikanten. Hiermee zijn zij in staat om een totaal inrichtingsconcept op eenvoudige wijze te presenteren, en indien gewenst de hierop aansluitende administratieve processen beter te beheren.

Onze gratis versie van pCon.planner is inmiddels 729.000  keer in 172 landen gedownload.

Lees meer 2012-04 Nieuwsbrief April 2012

Sharing is caring