Vitra in pCon.catalog beschikbaar

Meubilair met functioneel Design

Wanneer u uw appartement of kantoor wilt inrichten kan de online catalog van Vitra inspiratie bieden. De firma biedt niet alleen 3D-modellen van hun producten maar ook uitgebreide informatie over het product wat u selecteert.

Level 34

Naast eigentijdse inrichting voor wonen biedt Vitra ook een breed scala aan producten voor kantoor en commeriële ruimtes. De hoge levensduur van de producten – functioneel en esthetisch – gaan samen met de hoge kwaliteitseisen van het bedrijf.

Lounge Chair

Designiconenals Ron Arad, Alexander Girard, George Nelson en natuurlijk Charles & Ray Eames hebben sterke invloed gehad op de design esthetiek van het bedrijf.

Dit bericht is geplaatst in pCon.catalog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>